Ανοιγόμενα – ανακλινόμενα

Οι πόρτες και τα παράθυρα της ALUMAL προσφέρονται σε ένα πλήθος κατασκευαστικών προδιαγραφών όσον αφορά στις διαστάσεις, στους υαλοπίνακες και στα χρώματα, κατανοώντας και καταγράφοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και τις διαφορετικές απαιτήσεις του καθενός, ώστε να παρέχουν μέγιστη προστασία από υγρασία και θόρυβο και να αντέχουν στις καταπονήσεις της καθημερινής χρήσης.

Οι κατασκευές γίνονται χρησιμοποιώντας τα συστήματα της εταιρείας Europa και συγκεκριμένα τις σειρές Europa 5.000, Europa 500, Europa 550, Europa S 500 και Europa S-550 και καλύπτονται από 5ετή εγγύηση.

 • Εγγύηση

  guarantee

  Η εγγύηση της εταιρείας ALUMAL καλύπτει όλο το φάσμα των κατασκευών της, είναι πενταετής και συνοδεύεται από κανόνες σωστής συντήρησης και καθαρισμού των κουφωμάτων.

 • Εταιρεία

  alumal


   Για την   logo

  Ο κ. Ιγνάτιος Αλετράς, ιδρυτής της εταιρείας ALUMAL, από το 1980 δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται το εργαστήριο συναρμολόγησης των κουφωμάτων, οι αποθηκευτικοί χώροι και η έκθεση κατασκευών.

footer_logo

Πνευματικά Δικαιώματα ALUMAL  © 2012  Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

Επικοινωνία

210.93.18.505
210.93.70.442

seka