Εταιρεία

Η εταιρία « ALUMAL », ιδρύθηκε από το 1980 από τον εκπρόσωπό της κ. Ιγνάτιο Αλετρά. Ο κ. Αλετράς ανά σειρά ετών ασχολείται όχι μόνο με την πλήρη μελέτη των κουφωμάτων αλουμινίου, αλλά και με την άριστη κατασκευή και τοποθέτηση τους. Με γνώμονα τον προσωπικό του μόχθο και την επιμονή του για την τελειότητα των εργασιών του, κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο την συμπάθεια όλων όσων συνεργάζεται αλλά και την αξιοπιστία τους.

Ωστόσο, η επιτυχής αυτή πορεία της εταιρίας, οφείλεται κατά βάση στην άριστη ποιοτικά κατασκευή των προϊόντων της, στην πολυετή εμπειρία και στη στοιχειώδη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της. Επιπλέον, η συνεχής ενημέρωση και η εντατική εκπαίδευση στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στα υψηλής τεχνολογίας συστήματα « Εuropa », τα οποία τίθενται για την κατασκευή των κουφωμάτων, καθιστούν το προσωπικό της εταιρίας αξιόπιστο για ακόμη μία φορά.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας « ALUMAL », συστεγάζονται το εργαστήριο συναρμολόγησης των κουφωμάτων αλουμινίου, οι αποθηκευτικοί χώροι καθώς και η έκθεση των κουφωμάτων.

Η «ALUMAL » αποτελεί εγγύηση πρωτίστως για τη βέλτιστη ποιότητα των κουφωμάτων της , όπως επίσης και για τη συνέπεια της στους χρόνους παράδοσης.


alumal

Η εγγύηση της εταιρείας ALUMAL καλύπτει όλο το φάσμα των κατασκευών της, είναι πενταετής και συνοδεύεται από κανόνες σωστής συντήρησης και καθαρισμού των κουφωμάτων.

guarantee

footer_logo

Πνευματικά Δικαιώματα ALUMAL  © 2012  Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

Επικοινωνία

210.93.18.505
210.93.70.442

seka