Ειδικές κατασκεύες

Η ALUMAL διαθέτει άριστη τεχνογνωσία στην παραγωγή ειδικών κατασκευών για την ικανοποίηση κάθε κατασκευαστικής επιλογής, όπως μονόφυλλα, δίφυλλα, τρίφυλλα και τετράφυλλα κουφώματα που ανταποκρίνονται σε κάθε αισθητική και δομική απαίτηση.

Η πολύχρονη κατασκευαστική πείρα της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με την ποιότητα των συστημάτων Europa, προσφέρουν αποτελέσματα που εγγυώνται λειτουργικότητα, αντοχή και απαράμιλλη αισθητική.

Οι ειδικές κατασκευές της ALUMAL, καλύπτοντας τις σύγχρονες και αυστηρές ανάγκες ανθεκτικότητας των προϊόντων αλουμινίου, προσφέρονται με 5ετή εγγύηση.

 • Εγγύηση

  guarantee

  Η εγγύηση της εταιρείας ALUMAL καλύπτει όλο το φάσμα των κατασκευών της, είναι πενταετής και συνοδεύεται από κανόνες σωστής συντήρησης και καθαρισμού των κουφωμάτων.

 • Εταιρεία

  alumal


   Για την   logo

  Ο κ. Ιγνάτιος Αλετράς, ιδρυτής της εταιρείας ALUMAL, από το 1980 δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται το εργαστήριο συναρμολόγησης των κουφωμάτων, οι αποθηκευτικοί χώροι και η έκθεση κατασκευών.

footer_logo

Πνευματικά Δικαιώματα ALUMAL  © 2012  Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

Επικοινωνία

210.93.18.505
210.93.70.442

seka