Σίτες - Ρολλά

Η εταιρεία μας κατασκευάζει σήτες αλουμινίου, συρόμενες, ανοιγόμενες, οριζόντιας και κάθετης κίνησης, σε κάθε επιθυμητή διάσταση ώστε να ανταποκρίνονται στις επιλογές του κατασκευαστή. Οι σίτες της ALUMAL προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς, με κύρια χαρακτηριστικά την αντοχή και την εύκολη εγκατάσταση.

Η ALUMAL διαθέτει απεριόριστες επιλογές στον τομέα κατασκευής ρολών, καθώς αναλαμβάνει την κατασκευή ρολών που καλύπτουν κάθε απαίτηση: Ρολά εξωτερικά ή επικαθήμενα, με ή χωρίς θερμομόνωση. Προσφέρει, ανάλογα με τις επιλογές του πελάτη μια πλήρη γκάμα μηχανισμών κίνησης με ιμάντα, μανιβέλα ή μοτέρ, καθώς και συνδυασμό μανιβέλας/μοτέρ. Επιπλέον διαθέτει ρολά με τηλεχειριζόμενους μηχανισμούς.

Η ALUMAL, πάντα πρωτοπόρος στις ποιοτικές επιλογές, προσφέρει 5ετή εγγύηση σε όλα τα προϊόντα της.

 • Εγγύηση

  guarantee

  Η εγγύηση της εταιρείας ALUMAL καλύπτει όλο το φάσμα των κατασκευών της, είναι πενταετής και συνοδεύεται από κανόνες σωστής συντήρησης και καθαρισμού των κουφωμάτων.

 • Εταιρεία

  alumal


   Για την   logo

  Ο κ. Ιγνάτιος Αλετράς, ιδρυτής της εταιρείας ALUMAL, από το 1980 δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται το εργαστήριο συναρμολόγησης των κουφωμάτων, οι αποθηκευτικοί χώροι και η έκθεση κατασκευών.

footer_logo

Πνευματικά Δικαιώματα ALUMAL  © 2012  Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

Επικοινωνία

210.93.18.505
210.93.70.442

seka