Εταιρεία

Η εταιρία «ALUMAL»,
ιδρύθηκε από το 1980

Η εταιρία « ALUMAL », ιδρύθηκε από το 1980 από τον εκπρόσωπό της κ. Ιγνάτιο Αλετρά. Ο κ. Αλετράς επί σειρά ετών ασχολείται όχι μόνο με την πλήρη μελέτη των κουφωμάτων αλουμινίου, αλλά και με την άριστη κατασκευή και τοποθέτηση τους.

Με γνώμονα τον προσωπικό του μόχθο και την επιμονή του για την τελειότητα των εργασιών του, κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο την συμπάθεια όλων όσων συνεργάζεται αλλά και την αξιοπιστία τους.

Η εταιρεία πλέον συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία, με επιμονή για την τελειότητα των μελετών και των εργασιών της, με καινοτόμες ιδέες και σύγχρονα συστήματα παραγωγής, μέσω του έμπιστου συνεργάτη εδώ και 25 έτη, κ. Ιωάννη Λικράμα.

 

firstimage

Ωστόσο, η επιτυχής αυτή πορεία της εταιρίας, οφείλεται κατά βάση στην άριστη ποιοτικά κατασκευή των προϊόντων της, στην πολυετή εμπειρία και στη στοιχειώδη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της

Επιπλέον, η συνεχής ενημέρωση και η εντατική εκπαίδευση στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στα υψηλής τεχνολογίας συστήματα « Εuropa », τα οποία τίθενται για την κατασκευή των κουφωμάτων, καθιστούν το προσωπικό της εταιρίας αξιόπιστο για ακόμη μία φορά.

alumil

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

alumil

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας « ALUMAL », συστεγάζονται το εργαστήριο συναρμολόγησης των κουφωμάτων αλουμινίου, οι αποθηκευτικοί χώροι καθώς και η έκθεση των κουφωμάτων.

Η «ALUMAL » αποτελεί εγγύηση πρωτίστως για τη βέλτιστη ποιότητα των κουφωμάτων της σε συνδυασμό με την οικονομικότερη τιμή , όπως επίσης και για τη συνέπεια της στους χρόνους παράδοσης.

Newsletter

ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ